Sportski forum
DOBRODOŠLI NA SPORTSKI FORUM
Da bi ste pristupili kompletnom sadržaju sajta potrebno je da se ulogujete.
Ako niste Član,možete se potpuno besplatno registrovati.
Registracija je krajnje jednostavna i brza.

Join the forum, it's quick and easy

Sportski forum
DOBRODOŠLI NA SPORTSKI FORUM
Da bi ste pristupili kompletnom sadržaju sajta potrebno je da se ulogujete.
Ako niste Član,možete se potpuno besplatno registrovati.
Registracija je krajnje jednostavna i brza.
Sportski forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predlozi, sugestije, primedbe DRUGI DEO!!!

+30
Denny_Crane
dejo94
ladja
sh1
gennius
Nebojsa
srdjan dimitric
Dejan NS
Losmi
Lexy
ramkens
Ian Ashbury
Dragutin
*Nebojsa*
Deneb
Labud
shorty
djemba djemba
deda
Dimitrije BP
BodiBond
Mickey
Svetinja
Faul u napadu
Patriots
laki
VolimPFC
NenadBG
Bokkie
Markisa
34 posters

Strana 24 od 33 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Sledeći

Ići dole

Predlozi, sugestije, primedbe DRUGI DEO!!! - Page 24 Empty Re: Predlozi, sugestije, primedbe DRUGI DEO!!!

Počalji od Patriots Čet Nov 18, 2010 10:22 am

ja sam koristio lisicu ali sam je izbrisao zato ima neke bugove i desavalo mi se da zablokira
Patriots
Patriots
Moderator
Moderator

Broj poruka : 8848
Datum Registracije : 17.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Predlozi, sugestije, primedbe DRUGI DEO!!! - Page 24 Empty Re: Predlozi, sugestije, primedbe DRUGI DEO!!!

Počalji od Gost Čet Nov 18, 2010 11:01 am

klaus ::
shorty ::
Faul u napadu ::probajte sa lisicom Smile
Ma probao sam ja i lisicu i IE i safari i chrome al Opera je najbolja...Smile
imao sva 4, ali mogu reci da he lisica najbolja...

Meni takođe...
Opera mi je nepregledna,Chrome mi je spor a Explorer nezgodan...
Mada u pitanju je samo stvar navike...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokkie Čet Nov 18, 2010 12:11 pm

Вратих се из трочасовне шетње. Smile

Faul u napadu ::Ok i ja sam za.Podrzavam ideju.
Najmanji je problem skupit pare,treba odradit sve to,ako za to ima volje,eto nas brzo do resenja.

I pogledaj to sto ti poslah na pm u vezi ovih SMF foruma,pa kazi sta mislis Smile
Да ти одговорим овде јавно. Smile Ако мене питаш то је пресипање из шупљег у празно. Ја сам за то да ми ОЗБИЉНО (да не кажем професионално Smile ) одрадимо све. Значи, никаква бесплатна решења јер су она унапред осуђена на пропаст. Мислим, добра су она, али ако желимо нешто више онда морамо да се и отворимо. Колико пара толико музике.

Едит: Тек сад видим да су то у ствари само СМФ теме, а не цео форум као овај наш. Нису лоше. aplauz

Faul u napadu :: Doduse,Nebojsa mi je tad rekao da zbog necega ne moze,al sam ja zaboravio zbog cega kez
Вероватно то што Форумотион чува код себе базу, тј. не жели ни под којим условима да је уступи корисницима, па чак ни уз надокнаду. У преводу, преласком на неко друго решење губимо буквално све и крећемо од нуле, али као што рекох, постоје некакви конвертори који би могли да одраде добар део посла. Овај Форумотион може да пукне сутра, а онда са њим одосмо и ми. Стварно мислим да смо довољно порасли да учинимо корак напред, али озбиљан корак.

Ко је нама тренутно конкуренција? Од посећенијих спортских форума знам само за Б92, тј. њихов подфорум који је ипак далеко испред нас. Имамо потенцијал који не користимо ни приближно, бар ми се тако чини. А пратио сам мало у последњих 10-15 дана и баш се види разлика у посети у односу на рецимо период од пре пола године. Ево нпр. у последњих сат времена смо имали посету од око 20-ак регистрованих чланова. Ајде Свето, избаци статистику за последњих пар месеци. Баш ме занима.
Bokkie
Bokkie
Moderator
Moderator

Broj poruka : 15910
Datum Registracije : 15.08.2008

http://www.mudrosti.org

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Faul u napadu Pet Nov 19, 2010 9:50 am

Dakle,da ponovim,ja sam za...
Sad,da li su ostali zainteresovani,ne znam...mada,zaista ne znam skoro nista oko toga tako da bi moja pomoc bila zanemarljiva.Ali to sto umijem i mogu,tu sam.

Faul u napadu
Faul u napadu
VIP Član
VIP Član

Broj poruka : 11197
Godina : 79
Datum Registracije : 24.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srdjan dimitric Pet Nov 19, 2010 10:55 am

prilozio bih
srdjan dimitric
srdjan dimitric
Aktivan forumas
Aktivan forumas

Broj poruka : 2723
Godina : 41
Datum Registracije : 18.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laki Ned Nov 21, 2010 9:04 am

Zna li ko kud se dede Partibrejkers?
laki
laki
Moderator
Moderator

Broj poruka : 5733
Godina : 104
Datum Registracije : 14.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned Nov 21, 2010 9:18 am

laki ::Zna li ko kud se dede Partibrejkers?
posle ovoga
http://www.sportski-forum.net/sd-partizan-beograd-f13/kk-partizan-deseti-deo-t931-510.htm#204370

je napisao samo 2 poruke,i obe na temi puftin trofej.znaci vezano za igre,nista u ovom delu za cavrljanje... dal se slucajno pokloopilo ili je zbog toga ne znam :nezna
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Broj poruka : 10594
Datum Registracije : 12.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned Nov 28, 2010 1:28 am

Sveto,nesto nije u redu na temi fkcz,nije mi jasno sta.kad napises post normalnim fontom kad ga postujes budu boldovana slova.probao sam da vidim u cemu je problem,ali ne provaljujem...
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Svetinja Pon Nov 29, 2010 3:57 am

Labud je od danas moderator na srpskom fudbalu.
Tu ce biti prebacene teme o istoriji SD Partizan i SD Zvezda koje ce on odrzavati.

Svetinja
Svetinja
Admin
Admin

Broj poruka : 22389
Godina : 47
Datum Registracije : 22.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pon Nov 29, 2010 7:58 am

genius cesto psuje clanove foruma i vredja.ovog puta je te psovke uputio klausu,koji na svu srecu se nije upecao,jer ga ocigledno poznaje sa drugog foruma.mislim da bi admini(tj sveta posto je mnogo redoniji ovde) trebao prvo i prvo da mu uputi najostrije upozorenje,a i da razmisli oko banovanja...mene nikada nije dirao,vecinom je neke ljude koje zna jos sa drugog foruma... do sada se niko nije nesto previse pecao na njegove psovke,ali stvarno bi moglo da ispadne neko sranje.
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Nov 29, 2010 8:05 am

gde sranje sa geniusom! to je dobrica kakvog nema samo burno reaguje kad ga namazani iznerviraju imao je mnogo problema sa pojedincima koji ovde dolaze na drugom forumu pa malo da im vrati ...
ne moramo mi Srbi uvek da budemo"pametniji" i da prvi cistimo u dvoristu

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pon Nov 29, 2010 8:07 am

pero,ne znam sta je bilo na predhodnom forumu...ali secam se da je i dejana isto psovao,tj cak sta vise meni se cini da do sada se prepirao sa srbima...
ni klausa ne znam kakav je bio tamo na forumu.ovde je jako korektan.posebno eto u ovoj prici sa mnom,koja je i bila jako skakljiva...
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Nov 29, 2010 8:13 am

ne podrzavam da naseg vec prekaljenog prijatelja kaznjavamo sto se upecao na provokaciju koja je dosla s'druge strane
nadam se da sam bio dovoljno jasan i da ne mora da objasnjavam u detalje

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pon Nov 29, 2010 8:17 am

ok,nema problema...samo se ne slazem da je ovog puta bila u pitanju bilo kakva provokacija...
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laki Pon Nov 29, 2010 8:19 am

Nenade, zasto se ti bunis ako tebe nije prozvao?
Klaus (i ostali) imaju sasvim dovoljno poruka da mogu da posalju PP Svetinji ili *Nebojsi* pa neka oni razrese problem.
Uopste ne vidim razlog sto se ti mesas u sve to, osim ako ne zelis da i na sebe privuces njegovu paznju.
laki
laki
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Nov 29, 2010 8:22 am

ja nisam ni skuzio da me covjek opsovao, dok mi nije dojavljeno Smile

sto se mene tice, nek mi svako pise sta hoce, tako je bilo i na snetu tome sto ako nek bude i tu, ja se necu naljutiti....
nenade hvala na tome sto si primjetio, anyway...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pon Nov 29, 2010 8:23 am

cekaj znaci svi treba da puistimo da on radi sto hoce dok nas licno ne dira,da ne bi kako kazes "privukli njegovu paznju"?
javljam se zato sto mi smeta ono sto iz toga moze da se izrodi,svadja i sl...na svu srecu do sada nekoliko puta oni koji su bili na njegovoj meti se nisu upecali i usli u svadju...
PS.ponavljam apsolutno sam neucen u vase odnose na predhodnom forumu i nacin na koji ste tamo funkcionisali

Poslednji izmenio NenadBG dana Pon Nov 29, 2010 8:24 am, izmenjeno ukupno 1 puta
NenadBG
NenadBG
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokkie Pon Nov 29, 2010 8:23 am

klaus ::nenade hvala na tome sto si primjetio, anyway...
Двоје су се тако смували... plazi se
Bokkie
Bokkie
Moderator
Moderator

Broj poruka : 15910
Datum Registracije : 15.08.2008

http://www.mudrosti.org

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Faul u napadu Pon Nov 29, 2010 8:46 am

Sto fali sto je napisao ovdje sta je primijetio?
Tema je otvorena izmedju ostalog za te stvari...
Faul u napadu
Faul u napadu
VIP Član
VIP Član

Broj poruka : 11197
Godina : 79
Datum Registracije : 24.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Nov 29, 2010 9:06 am

previse se pravimo fini posle nam je drugi kriv kad nas prejebu

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od srdjan dimitric Pon Nov 29, 2010 9:12 am

ne trebaju drugi da nas prejebavaju sami smo sebi dovoljni za takvu radnju
srdjan dimitric
srdjan dimitric
Aktivan forumas
Aktivan forumas

Broj poruka : 2723
Godina : 41
Datum Registracije : 18.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Nov 29, 2010 9:28 am

srdjan dimitric ::ne trebaju drugi da nas prejebavaju sami smo sebi dovoljni za takvu radnju

tu se slazemo, divan bi ovaj svet bio kad bi bilo vise dimitrica schlider

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laki Pon Nov 29, 2010 9:28 am

NenadBG ::cekaj znaci svi treba da puistimo da on radi sto hoce dok nas licno ne dira,da ne bi kako kazes "privukli njegovu paznju"?
javljam se zato sto mi smeta ono sto iz toga moze da se izrodi,svadja i sl...na svu srecu do sada nekoliko puta oni koji su bili na njegovoj meti se nisu upecali i usli u svadju...
PS.ponavljam apsolutno sam neucen u vase odnose na predhodnom forumu i nacin na koji ste tamo funkcionisali

Imas diskreciono pravo da obrises post, da posaljes PP Svetinji i da se sve zavrsi i pre nego sto zapocne. Javno, samo gasis pozar sa kerozinom.

Ne bi da se uvlacim u polemisanje, pomislice neko da sam stao na neciju stranu, iskreno zabole me sta ce ko da misli, ali glumim neku neutralnost, pa neka tako ostane i dalje.

Uostalom, ovaj forum, kao i vecina drugih uostalom, je otisla u qrac bas zbog ovakvih stvari
laki
laki
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dimitrije BP Pon Nov 29, 2010 9:29 am

Pjer ::
srdjan dimitric ::ne trebaju drugi da nas prejebavaju sami smo sebi dovoljni za takvu radnju

tu se slazemo, divan bi ovaj svet bio kad bi bilo vise dimitrica schlider
Jezik pregriz'o. kez Čekaj malo...
Dimitrije BP
Dimitrije BP
VIP clan
VIP clan

Broj poruka : 12185
Datum Registracije : 27.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Patriots Pon Nov 29, 2010 9:38 am

ovu raspravu treba da vode moderatori i administratori... ja ne znam sto je Sveta ukinuo podforum koji je bio samo za moderatore.... :nezna
Patriots
Patriots
Moderator
Moderator

Broj poruka : 8848
Datum Registracije : 17.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 33 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu